Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Usein kysyttyä

Kuinka tilaus maksetaan?

Tilaus maksetaan ennakkoon sähköpostitse toimitetulla pdf-laskulla.

Huomioitavaa koskien toimitus:

Tarkasta onko lähetyksesi ehjä ja onko kaikki paketit lähetyksen mukana. Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa toimituksen kunto heti sen saavuttua. Mikäli lähetys ei ole kunnossa, tee reklamaatio lähetyksestä.

Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika painotuotteilla on kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Missä painatatte?

Printlife on suomalainen painopalveluja tarjoava yritys, jossa suunnittelu tapahtuu Suomessa ja itse tuotteiden painatus Italiassa.

Miten toimitus tapahtuu ja mitä maksaa?

Toimitus on ilmainen ja toimitamme tilaukset Postin postipakettina tai DHL / TNT:n toimesta. Tilauksilla ei ole nouto mahdollisuutta.

Onko palautusoikeutta?

Painotuotteillamme ei ole palautusoikeutta, koska ne ovat kustomoituja ja tehty tilaustuotteena. Virheelliset tuotteet korvataan uusilla.

Sisältääkö hinnat aineiston suunnittelun?

Hinnat sisältävät aineiston pienen muokkauksen, jolla varmistetaan aineisto painovalmiiksi. Mikäli tarvitsette suunnittelua tai aineiston isompaa muokkausta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Mitä paperivaihtoehtoja on?

EVERYDAY PAPERIT
CLASSIC DEMIMATT – mattapintainen
Mattapinnoitettu, huippu kirkas ja silkkinen paperi. Wood-free ja pitkäkestoinen paperi takaa huippulaadukkaat kuvat ja tarkat tekstit helppoa lukemista varten.
CLASSIC GLOSS – kiiltäväpintainen
Valkoinen pinnoitettu, wood-free ja pitkäkestoinen paperi. Ultra kirkas paperi yhdistettynä elegantin silkkiseen viimeistelyyn varmistaa, että printeissä toistuu korkea kontrasti, hyvä harmaiden sävyjen laatu ja rikkaat, realistiset värit.

DELUXE PAPERIT
EXTRAPRINT – erittäin valkoinen ja samettinen
Huippulaadukas luonnollinen paperi pehmeän samettisella ja ultra kirkkaalla pinnalla. Tuottaa täydellisisä tulosteita. Soveltuu moneen eri tarkoitukseen; yrityskuviin, esitteisiin, taitettuihin tulosteisiin ja luksuskatalogeihin.
TURNER – ajaton suosikki
Laadukas paperi molemminpuolisella huopamaisella tekstuurilla. Kohokuvioitu pinta hienoilla epäsäännöllisillä linjoilla. Soveltuu hyvin yrityksen kommunikointiin, kirjasidontaan ja huippulaatuisiin julkaisuihin.
REMBRANDT – moderni klassikko
Klassinen kuviointi molemmin puolin. Pinnassa kohokuviointi hienostuneina raitoina. Paperi takaa terävät kuvat ja kirkkaat värit. Soveltuu moniin eri tarkoituksiin etenkin arvovaltaisiin elegantteihin tulosteisiin.
UNDERWOOD – luonnollista eleganssia
Pinnoittamaton paperi, jossa kierrätyspaperin tuntuma. Pehmeä pinta, jossa satunnaisesti pilkkuja. Paperi tuo graafiseen designiin tyyliä, merkitystä ja luonnollista tuntumaa.
ICE WHITE – monikäyttöinen aaltopintainen
Luonnollinen, molemmin puolin hienostuneen aaltopintainen paperi. Korkealaatuinen kirkas pinta takaa korkealaatuisia tulosteita. Soveltuu moniin eri tarkoituksiin.

VIIMEISTELY JA KÄYTTÖKOHTEET
LAMINOINTI – matta
LAMINOINTI – kiiltävä
Paperimateriaalit soveltuvat aina käyntikorteista, esitteisiin, postikortteihin, julisteisiin, katalogeihin jne. Papereiden vahvuudet vaihtelevat 90-350g välillä.

Paperivaihtoehdoista on mahdollista tilata ilmaiset näytteet.

Mitä vaatimuksia aineistolla on?

AINEISTO-OHJE

Painotuotteet tilaat kauttamme nopeasti ja helposti. Tuotteemme ovat HD laatuisia.
Alkuun valitse halutusta tuotteestasi koko, määrä, kiiltoaste, tuleeko painettuna yhdeltä vai molemmilta puolilta ja pystyyn vai vaakaan.
TIEDOSTO:
PDF, skaalaus 1:1, ei salasanasuojattuna, nimeä tiedosto siten, että se on helposti yhdistettävissä tilaukseen
FONTIT:
Käytetyt fontit tulee olla lisättynä tiedostoon, kooltaan ei alle 6 pt hyvän painojäljen takaamiseksi
RESOLUUTIO:
Paras resoluutio painaa pieniä formaatteja on 300dpi, canvaksia 72-150 dpi ja tarroja ja etikettejä 250-300 dpi.
VÄRIT:
CMYK (cyan, magenta, yellow and black), FOGRA 39, RGB muotoiset kuvat eivät ole painokelpoisia
VIIVAN PAKSUUS:
Viivan paksuuden tulee olla paperituotteissa vähintään 0.25 pt ja tarroissa vähintään 0.5 pt
MARGINAALIT:
Käyntikorteissa tulee lisätä marginaalia 2 mm joka sivulle ja isommissa 9 x 5 cm (flyerit, kortit, julisteet) 1 mm extraa joka sivulle. Tekstit tulee olla 3 mm päässä leikkauslinjasta.
Esim. 1.
Käyntikortti 9 x 5 cm: tiedoston koko: 9,4 x 5,4 cm ja lopullinen koko valmiina 9 x 5 cm.
Esim. 2.
Flyer 29,7 x 21 cm A4 vaakaan: Tiedoston koko 29,9 x 21,2 cm ja lopullinen koko valmiina 29,7 x 21 cm

Painotuotteen marginaalit
Tarroissa, jotka tulevat rullassa tai arkkeina tulee olla 2 mm marginaali. Printattavan viivan paksuus tulee olla vähintään 0.5 pt. Tarroihin ei suositella liian monimutkaisia kuvioita, jotta tarrojen leikkaukset pysyvät siistinä.
Etiketeissä, jotka painetaan molemmin puolin tulee olla leikkuuvara vain ensimmäisellä sivulla pdf-tiedostoa. Etiketteihin tehtävien reikien tulee olla vähintään 4 mm halkaisijaltaan ja sijoitettuna 3 mm irti reunasta.

Painettavan tarran marginaalit

Mitä painotuotteen suunnittelu maksaa?

SUUNNITTELUPALVELUT
Printlife tarjoaa myös markkinointimateriaalien suunnittelupalvelua.
Hinnaston suunnittelupalveluista löydät täältä.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!